Коли відкриють проспект Волі у Луцьку

Коли відкриють проспект Волі у Луцьку

У Луцьку розпочали вкладання верхнього шару асфальту на проспекті Волі на ділянці від вулиці Шопена до Київського майдану.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив міський голова Ігор Поліщук

«Для завершення робіт по усій запланованій ділянці необхідно 3-4 дні, після чого кілька днів на дрібні допрацювання. Плануємо відкрити пр. Волі для проїзду вже наступного тижня», – йдеться у дописі. 

Після вкладання верхнього шару асфальту підрядник приступить до встановлення дорожніх знаків та нанесення довговічної «пластикової» розмітки. Разом з цим тривають роботи по вкладанню тротуарної плитки та натурального каменю на пішохідній частині.

Також проходить реставрація опор освітлення й встановлення LED світильників над проїжджою частиною та підготовка до облаштування якісних німецьких світильників Schréder на пішохідний частині.

«Разом з цим розпочали роботи по озелененню – завезення грунту, підготовку до посіву трави, висадки кущів та дерев. Всього на ділянці пр. Волі, що ремонтується заплановано висадити майже 170 дерев та близько 4000 кущів», – додав мер Луцька. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку виявили авто з підробленим номером кузова
Наступна новина У громаді на Волині перейменували вулицю на честь загиблого льотчика
Останні новини
Схожі новини