У громаді на Волині перейменували вулицю на честь загиблого льотчика

У громаді на Волині перейменували вулицю на честь загиблого льотчика

Одинадцятого грудня під час бойового вильоту у Бахмутському районі Донецької області обірвалося життя льотчика-штурмана з Покровської громади Владислава Левчука. Друзі загиблого виявили ініціативу щодо перейменування вулиці Привокзальної, де проживав Герой, на вулицю імені Владислава Левчука.

Мешканці вулиці цю ініціативу підтримали, а депутати затвердили рішенням сесії, повідомили на сайті громади. 

У неідлю, 11 червня, у приміщенні Поворської сільської ради зібралися рідні, сусіди, друзі загиблого Владислава, які вручили його мамі Олені Левчук адресну табличку, про котру самі й подбали.

«Вони, а також сільський голова Інна Бондарчук висловили Олені Миколаївні слова глибокої шани і вдячності за героїчний подвиг сина, відвідали могилу Владислава Левчука та поклали живі квіти, як символ вічної пам'яті про навіки 23-річного юнака. Бо берегти пам'ять про тих, хто віддав життя за Україну, за її вільне та щасливе майбутнє, – це наш святий обов'язок перед загиблими у війні героями та їх родинами. І  найменше, що ми можемо зробити...» – йдеться у повідомленні.        

                                                                           


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коли відкриють проспект Волі у Луцьку
Наступна новина У Луцьку готуються до опалювального сезону. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні