Коли ж буде дорога?

Коли ж буде дорога?

Коли ж все таки буде дорога?

З таким запитанням до голови Волинської обласної адміністрації Олександра Савченка звернувся депутат обласної ради Михайло Імберовський у своєму запиті на черговій сесії.

Зі слів депутата ще у 2016 році з Старовижівському районного бюджету обласному бюджету  були передані кошти для співфінансування  ремонту дороги Кримне-Залюття-Поліське , однак обласною державною адміністрацією ремонт дороги так і не було розпочато. 

У 2017 році  Старовижівська районна рада знову передбачили для фінансування ремонту цієї дороги один мільйон п'яту сот тисяч гривень, крім того обласною радою для  її спів фінансування було виділено триста тисяч гривень.  Але облдержадміністрація за минулий рік на цю дорогу спромоглась освоїти лише п'яту частину тих коштів, що передані з району і жодної копійки коштів обласного бюджету.

У поточному році  на ремонт дороги Кримне-Залюття-Поліське передбачено кошти субвенції з державного бюджету в сумі   2 млн.грн. Однак уже минуло п'ять місяців з початку року, а тендерні процедури департаментом інфраструктури та туризму облдержадміністрації ще не розпочато.

Михайло Імберовський попросив доручити відповідним службам прискорити процес тендерних процедур та хоча б на третій рік освоїти виділені кошти при сприятливих погодних умовах.

Депутати підтримали запит колеги.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Тернопільщині молоде подружжя через сварку вирішило вкоротити собі віку
Наступна новина ЖК «Юпітер» готується до новосілля. ФОТОЗВІТ
Останні новини
Схожі новини