Коли звільнять міністра Степанова? Хто його може замінити?

Коли звільнять міністра Степанова? Хто його може замінити?
Максим Степанов

Міністра охорони здоров’я Максима Степанова планують звільнити до кінця 2020 року.  

Про це пише Українська правда із посиланням на співрозмовників в оточенні президента Володимира Зеленського і близьких до роботи МОЗ.

Джерела, наближені до МОЗ, підтверджують, що Степанов готується до звільнення, проте вказують, що є проблема із тим, хто стане новим міністром, оскільки зараз будь-хто, хто зайде на цю посаду, по суті матиме завершення кар‘єри, бо через COVID хорошим міністром бути не вийде.

Наразі кандидатом є нинішній головний санітарний лікар Віктор Ляшко, у якого великі амбіції і який вже втомився бути головним санітаром.

За його кандидатуру виступає, зокрема, заступник керівника ОП Кирило Тимошенко.

«Степанов, ми думали, класний менеджер. Але він, наприклад, дає доручення про доставку кисню на області, а потім може це зовсім не контролювати. Тому все робиться якось в ручному управлінні», – кажуть в оточенні Зеленського.

Нагадаємо, нардеп Ярослав Железняк розповідав, що в Офісі Президента України й Кабінеті Міністрів вже погодили відставку очільника Міністерства охорони здоров'я Максима Степанова. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ми не можемо чекати». Аваков закликає негайно вводити локдаун
Наступна новина Як дізнатися про стан хворих родичів? Оприлюднили телефони відділень ковідного шпиталю в Боголюбах
Останні новини
Схожі новини