Скандальний експрокурор Матіос став адвокатом у Луцьку

Скандальний експрокурор Матіос став адвокатом у Луцьку
Анатолій Матіос

Колишній головний військовий прокурор України Анатолій Матіос став адвокатом у Луцьку.

Відповідне свідоцтво 15 травня видала Рада адвокатів Волинської області, пише ІА Волинські Новини із посиланням на сайт Національної асоціації адвокатів України.

Згідно з інформацією, Матіос працює у Луцьку на проспекті Грушевського, 4.

Як повідомляє видання із посиланням на власні джерела, Анатолій Матіос приїжджав до Луцька 15 травня. На засіданні Ради адвокатів затвердили звіт про стажування та щоденник стажування та було прийняте рішення про видачу свідоцтва.

Чому Анатолій Матіос обрав для адвокатської діяльності Волинь – невідомо. Адже раніше з цією областю його нічого не пов’язувало. Мобільний номер Матіоса, вказаний на сайті, не відповідає.

Навесні 2019 року Анатолій Матіос потрапив у скандал, коли у соцмережах стала поширюватися інформація про те, нібито керівник військової прокуратури втік з країни.

«Кажуть, Матіос терміново покинув країну. Логічно, зрадники не потрібні нікому — ні Порошенку, ні Коломойському», – писав політолог Віктор Таран. Проте у Генпрокуратурі тоді розповіли, що Матіос вирушив на гору Афон у Греції молитися.

 

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

Довідково
Анатолій Матіос перебував на посаді головного військового прокурора України з 2014 до 2019 року.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ВООЗ назвали нові епіцентри коронавірусу у світі
Наступна новина «Укрзалізниця» створить окрему компанію для управління вокзалами
Останні новини
Схожі новини