Колишній луцький нічний клуб «ХХІ століття» готуються продавати

Колишній луцький нічний клуб  «ХХІ століття» готуються продавати
Джерело фото: ВолиньPost

Приміщення колишнього кінотеатру «Луцьк», що на проспекті Молоді, власник готується продавати.

Про це в інтерв’ю «Першому» розповів Луцький міський голова Ігор  Поліщук, відповідаючи на запитання про перспективи реконструкції приміщення та зміни площі навколо нього, які зараз у занедбаному стані.

«Наскільки мені відомо, сьогодні кінотеатр «Луцьк» продається. У мене є інформація, що нинішній власник приміщення шукає наступного власника. Сподіваюся, що цей процес відбудеться швидше – й на місці кінотеатру постане якийсь інший заклад, а приміщення і територія навколо нього буде приведена в порядок», - зазначив Ігор Поліщук.

Для довідки. Йдеться про приміщення колишнього нічного клубу «3000», згодом - «ХХІ століття», що на проспекті Молоді, 2 у Луцьку. У минулому це кінотеатр «Луцьк», збудований в радянську добу – відкритий у вересні 1985 року. У залі кінотеатру було 570 місць. Уже тривалий час нічний клуб закритий. Приміщення занепадає. У 2018-му клуб відкрився для виступу гурту KAZKA.

Згідно з публічною кадастровою картою, земельна ділянка під приміщенням площею 0,6709 га належить підприємству «АТЛ Україна» ЛТД. Кінцевим бенефіціарним власником ТзОВ «АТЛ Україна» ЛТД, за даними Уoucontrol наразі є Нежур Олег Олексійович. Як повідомляли ЗМІ, він же був і співзасновником ТРЦ «Гранд-Волинь».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині: де найбільше нових заражень
Наступна новина Через обвал мосту біля Володимира-Волинського відкрили кримінал
Останні новини
Схожі новини