Колишній заступник голови Горохівської райради хоче керувати інтернатом

Колишній заступник голови Горохівської райради хоче керувати інтернатом
Віталій Клемба

Колишній заступник голови Горохівської районної ради Віталій Клемба претендує на пост директора Берестечківського психоневрологічного інтернату. Він переміг на конкурсі.

Про це стало відомо у четвер, 25 березня, під час засідання комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров`я, материнства та дитинства.

Віталій Клемба – наразі депутат Горохівської територіальної громади. Свого часу працював юристом і був заступником директора у Горохівському психоневрологічному інтернаті. 5 років працював заступником директора у Берестечківському інтернаті.

«Своїм завдання я бачу зробити умови в інтернаті, наближені до домашніх», - сказав кандидат.

«Також я вважаю, повинен запрацювати сайт установи, з яким потім можна буде йти до підприємців презентувати себе, брати участь у грантових програмах. Так, це непросто, але працювати в цьому напрямку треба», - додав Віталій Клемба.

Члени комісії підтримали кандидата одноголосно. Остаточне рішення – за сесією. Наразі інтернат очолює Світлана Приходько.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині закривають психіатричне відділення для хворих на туберкульоз
Наступна новина «Серйозних реакцій ні в кого не було», - чиновник про вакцинованих волинян
Останні новини
Схожі новини