«Серйозних реакцій ні в кого не було», - чиновник про вакцинованих волинян

«Серйозних реакцій ні в кого не було», - чиновник про вакцинованих волинян
Фото ілюстративне

Очільник управління охорони здоров’я Волинської ОДА Роман Рудоквас заявив, що на Волині достатньо вакцин, щоб провести ревакцинацію тим, хто вже отримав першу дозу.

Про це стало відомо у четвер, 25 березня, під час засідання комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров`я, материнства та дитинства.

Зі слів посадовця, наразі вакцинували 3963 волинян. Серед них – 74% від медичних працівників, які висловили бажання вакцинуватися.

Читати також: «Хочеться знову цілуватися». Репортаж з вакцинації волинських медиків

«Серйозних реакцій на вакцину ні в кого не було», - запевнив посадовець.

«Я скажу, як керівник закладу, де вакцинувалося найбільше працівників. Окрім невеликої гіпертермії (підвищення температури, - ред.) у працівників молодшого віку у першу добу, ніяких реакцій не було. При цьому люди старшого віку зазвичай легше переносять вакцинацію», - додала голова комісії, директорка Волинського ТМО захисту материнства і дитинства Ірина Горавська.

Роман Рудоквас також запевнив, що усім, хто вже зробив перше щеплення, вистачить другої дози. «Ми ще не перетнули позначки у 50% наявних вакцин», - сказав посадовець.

Нагадаємо, Індія може призупинити експорт препарату Covishield, аби швидше вакцинувати своє населення


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Колишній заступник голови Горохівської райради хоче керувати інтернатом
Наступна новина Волинська обласна лікарня хоче почати пересадку органів цього року
Останні новини
Схожі новини