На Волині виділили кошти на психоневрологічний інтернат, де обвалилась стіна

На Волині виділили кошти на психоневрологічний інтернат, де обвалилась стіна

На ліквідацію наслідків аварії в Горохівському психоневрологічному інтернаті з обласного бюджету виділили 450 тисяч гривень.

Відповідне рішення прийняли депутати під час голосування за зміни до бюджету області на 2020 рік під час засідання другої позачергової сесії облради 10 грудня, пише ІА «Волинські Новини».

Нагадаємо, в ніч на 25 листопада в будівлі Горохівського психоневрологічного інтернату обвалилась стіна. Обвал стався в тій частині, де розміщені санвузли, на щастя, обійшлося без жертв.

Як пояснив директор департаменту фінансів Волинської облдержадміністрації Ігор Никитюк, згаданими змінами бюджету передбачили 450 тисяч гривень на санвузли, біотуалет і пральну машину, яка була пошкоджена під час аварії. Нині тривають ремонтні роботи і на 2020 рік передбачено на них 700 тисяч гривень.

Оскільки інші роботи цього року не встигнуть виконати, зі слів Ігоря Никитюка, немає потреби передбачати більше коштів. Натомість у проекті бюджету на 2021 рік пропонується на ремонт закладу виділити 1,5 млн грн.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На сесії Рожищенської міськради призначили шістьох старост
Наступна новина В Україні за добу виявили 13 514 хворих на коронавірус. Одужало — 15 327
Останні новини
Схожі новини