Команда «Першого» перемогла у номінації престижного конкурсу «Честь професії»

Команда «Першого» перемогла у номінації престижного конкурсу «Честь професії»

Журналістка Віта Сахнік та фотографиня Людмила Герасимюк вибороли перемогу у номінації «Найкращий репортаж у локальному медіа» в загальнонаціональному конкурсі «Честь професії». 

Про це повідомили на сторінці конкурсу у Facebook.

«Вітаємо Віту Сахнік і Людмилу Герасимюк із спецпризом у номінації «Найкращий репортаж у локальному медіа»

Журналістки з «Першого» перемогли з матеріалом «Нам один шлях – в ліс». Репортаж із волинських сіл, де через городи – Білорусь», – йдеться у дописі. 

Нагадаємо, що минулоріч Олена Лівіцька із «Першого» перемогла у двох номінаціях конкурсу «Честь професії»: «Найкраще інтерв’ю у локальному медіа» із матеріалом «Поговори зі мною. ПостРОЗМОВА із Русланою з луцького автобуса з терористом» та «Найкращий репортаж у локальному медіа» із матеріалом «Могила у квітнику. Три українки, поляк, який їх захищав, і ...один бузок на всіх. СВОЯ ІСТОРІЯ».

У 2020-му кращим репортажем у локальному медіа також визнали текст Олени Лівіцької «Драма промзони. Історії з луцького ангару, в якому оселився... театр». РЕПОРТАЖ, опублікований на «Першому».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бійці тероборони Волині вчились протидіяти диверсантам. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку відкрили виставку, яка доступна для людей із вадами зору
Останні новини
Схожі новини