У шорт-листі «Честь професії» – два матеріали команди «Першого»

У шорт-листі «Честь професії» – два матеріали команди «Першого»

У вівторок, 13 вересня, оголосили шорт-лист фіналістів XIII конкурсу професійної журналістики «Честь Професії» у шести основних та двох спеціальних номінаціях.

Наші журналістка Віта Сахнік та фотографиня Людмила Герасимюк увійшли в фінал за спецприз «Найкраще інтерв’ю в локальному медіа» з матеріалом «Три тижні у пеклі Маріуполя. Розповідь лікаря, який вирвався звідти» та стали фіналістками за спецприз «Найкращий репортаж у локальному медіа» з матеріалом «Нам один шлях – в ліс». Репортаж із волинських сіл, де через городи – Білорусь» (він, до слова, створений у рамках спільного проєкту з Львівським медіафорумом).

Цьогоріч на конкурс учасники подали 902 матеріали, з яких Відбіркова комісія та Журі обрали короткий список переможців. На конкурс приймалися журналістські матеріали, які були оприлюднені в медіа з 1 січня 2021 року до 31 травня 2022 року.

Читайте також: Олена Лівіцька із «Першого» перемогла у двох номінаціях престижного конкурсу «Честь професії»

Фіналісти за спецприз «Найкраще інтерв’ю в локальному медіа»:

Фіналісти за спецприз «Найкращий репортаж у локальному медіа»:

Нагадаємо, що минулоріч видання потрапило до довгого списку премії «Високі стандарти журналістики-2021» у номінації «За якісний регіональний / нішевий медійний проєкт».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У лісі на Волині виявили тіло 79-річної жінки
Наступна новина Бізнесмени стали волонтерами. Історія об’єднання «Укриття – Нововолинськ»
Останні новини
Схожі новини