Команда волинської «Солідарності» обрала очільника

Команда волинської «Солідарності» обрала очільника

12 грудня відбулася конференція Волинської територіальної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Основне питання, яке розглянули під час заходу, – переобрання голови волинського осередку Партії.

Окрім делегатів-представників «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» із усіх районів Волині, на конференції були присутні керівник Секретаріату Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Максим Саврасов, народний депутат України з фракції «Блок Петра Порошенка» у Верховній Раді України Дмитро Лубінець та заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Сергій Кошарук.

Роман Романюк розповів присутнім про результати двох років роботи волинського осередку Партії під його керівництвом. Зокрема, у Волинській ТОП зареєстровані 972 члени Партії, працює шістнадцять районних та чотири міських осередки у містах обласного значення, функціонує 96 первинних осередків.

Окремий пункт, на якому у своєму звіті зупинився Роман Романюк, – партійні та власні проекти. Голова обласного осередку Партії розповів про проекти «Громадська приймальня», «Підтримка боротьби за незалежність (АТО), «Толока», «Розвиток місцевого самоврядування», «Антикорупція», «Будь розумним – вчи англійську», «Українська книга на Схід».

«Ми пишаємося спільною роботою та її результатами. Насправді, кожен проект охоплює ті сфери, які сьогодні важливі для кожного з нас. У рамках “Громадської приймальні” ми спілкуємося з кожним, хто звертається в Партію, ми намагаємося допомагати людям тим, що в наших силах.

Надзвичайно важливий сьогодні проект “Підтримка боротьби за незалежність (АТО)”. Ми пам’ятаємо, якою ціною наші відважні бійці платять за мир на рідній землі, за спокійний сон кожного з нас та вільне від пострілів небо.

На знак вдячності за їхню велику місію, яку вони виконують на Сході, Партія збирає та відправляє на передову гуманітарну допомогу. Ми намагаємося зробити свій посильний внесок у спільну перемогу, а також підтримати сім’ї загиблих військових.

Активно реалізовуємо і проект “Толока”. Збереження довкілля – обов’язок кожного з нас. Тому партійці дбають про навколишнє середовище і з метою покращення його стану регулярно здійснюють прибирання місць відпочинку, висадку дерев, проводять інформаційні компанії на тему важливості збереження природи.

Не менш важливі проекти, які партійці реалізовують на Волині, – “Антикорупція”, “Будь розумним – вчи англійську”, “Українська книга на Схід”. Ми пишаємося налагодженням тісної співпраці зі Сходом нашої держави в рамках останнього проекту. Щиро радіємо, що Схід і Захід врешті об’єдналися духовно та культурно, що ми маємо спільні погляди та разом робимо усе можливе задля зміцнення та процвітання своєї держави», – поділився Роман Романюк.

Заслухавши звіт, під час конференції 12 грудня Романа Романюка одноголосно переобрали головою Волинської територіальної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Також конференція Партії обрала Раду територіальної організації Волинської ТОП та членів Контрольно-ревізійної комісії. Не оминули й питання про загальнополітичну ситуацію в Україні та області, визначили плани діяльності партійного осередку, перспективи та активізацію діяльності місцевих організацій Партії у Волинській області.

«Так, нам зараз нелегко, однак, ми рухаємося вперед і впевнені у хорошому результаті якісної роботи. Бажаю нам наснаги та активної спільної праці в сильній команді», – звернувся до присутніх Максим Саврасов.

«Я хочу вам всім подякувати, адже ви зараз – у партії, яка при владі. А це завжди нелегко. Нас критикують усі і за все. Я все це розумію і дякую за вашу роботу. Я точно знаю, що в цій Партії немає популістів, немає крикунів, немає людей, які дають порожні обіцянки.

Ми зараз – у партії, яка врешті-решт об’єднала нашу країну. Впевнений, що через два–три роки люди, які зараз критикують, позитивно оцінять те, що зараз впроваджується. Закликаю вас вірити в Президента і нашу політичну силу!

Єдине, чого я хочу побажати, щоб ця сильна, молода і мужня команда, яку ми бачимо сьогодні, на наступних парламентських виборах отримала свого народного депутата від Волині! Я щиро в це вірю і щиро дякую за вашу роботу!» – звернувся до присутніх Дмитро Лубінець.

«Ми зараз вступаємо практично в передвиборчий етап. Хочу подякувати за увагу та повагу до Волинської області на рівні центрального партійного органу, а також від народного депутата, який у нас, на щастя, буває дуже часто і вже асоціюється, як волинський. Усім нам зичу наснаги та успіху в нелегкій, але потрібній роботі», – Сергій Кошарук.

«Сьогодні Петро Порошенко – беззаперечний лідер у рейтингу кандидатів на посаду Президента. Хто б, як не критикував,  які б звинувачення не звучали в бік влади, але насправді суспільство сьогодні віддає високий відсоток підтримки, бачачи конкретні справи та реальні зрушення, які відбуваються в країні.

Нам є куди рости, нам є чого досягати і є над чим ще працювати. Дякую всім за участь у конференції, за підтримку кожного члена нашої великої, міцної команди! Вірю в хороший результат нашої роботи та майбутні перемоги!» – подякував новообраний голова Волинської ТОП. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Центр патріотичного виховання у Луцьку не має приміщення для роботи
Наступна новина Парламент Канади підтримав безвіз для українців
Останні новини
Схожі новини