Командир 14-ї бригади попрощався в зоні бойових дій з прапором військової частини. ФОТО

Командир 14-ї бригади попрощався в зоні бойових дій з прапором військової частини. ФОТО

Командир 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого полковник Олександр Охріменко в районі ведення бойових дій попрощався з Бойовим прапором військової частини.

Про це розповіли п пресслужбі бригади. 

Нагадаємо, командира 14 окремої механізованої бригада імені князя Романа Великого полковника Олександра Охріменка перевели до іншої військової частини.

Олександр Охріменко наголосив, що пишається військовим колективом, який очолював, подякував побратимам за службу, за тяжкий фронтовий шлях, який пройшли разом.

Командування Князівською бригадою Олександр Охріменко прийняв на себе в жовтні 2021 року. З початком повномасштабного вторгнення під командуванням полковника Олександра Охріменка 14 омбр імені князя Романа Великого пройшла жорстокі і звитяжні бої на Київщині та Житомирщині, на Миколаївщині і Донбасі, звільнила від окупантів значну частину Харківщини, де продовжує виконувати завдання за призначенням.

Під командуванням Олександра Охріменка Князівській 14 бригаді присвоєно почесну відзнаку Президента України «За мужність та відвагу».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинян просять до 20 червня сплатити за розподіл газу
Наступна новина Таємниці успішного пошуку ідеальної б/у машини. Розкриваємо секрети купівлі
Останні новини
Схожі новини