Конкурс на новий логотип Волинського національного університету: оголосили переможця

Конкурс на новий логотип Волинського національного університету: оголосили переможця
Волинський національний університет імені Лесі Українки

У зв’язку з перейменуванням Східноєвропейського національного універсиетут імені Лесі Українки у Волинський національний університет імені Лесі Українки та ребрендингом оголосили конкурс на виготовлення нового логотипа. Наразі відомо, хто у ньому переміг.

Конкурс тривав з 25 серпня по 7 вересня, повідомляють на сайті вишу.

Загалом для участі у конкурсі надійшло 7 проєктів нового логотипа.

8 вересня конкурсна комісія на чолі з ректором університету Анатолієм Цьосем обрала переможців.

Після тривалих дискусії комісія вирішила надати перевагу проєкту логотипа авторства творчої групи «Лабораторія дизайну»: Дмитро Авраменко, Богдана Чугай, Марія Назарчук, Марія Єфімова та Тетяна Прокопович.

Переможці отримають грошову винагороду.  

«Нам дуже приємно, що в надзвичайно стислі терміни ми змогли подати варіант, який став переможцем», – заявив Дмитро Авраменко.

Друге місце посів проєкт логотипа авторства Артура Альошина. Третє місце конкурсна комісія присудила варіанту логотипа Віталія Федосюка та Олександра Більчука.

Новий логотип університету розглянуть на конференції трудового колективу та Вченій раді. Варіант логотипа буде доопрацьовуватися після консультацій з провідними фахівцями галузі.

Нагадаємо, у серпні 2020 року Східноєвропейському національному університету повернули стару назву – Волинський національний університет імені Лесі Українки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Влада Луцька не може облаштувати місця для вигулу собак. Причина – пандемія коронавірусу
Наступна новина Усі кажуть вакцинуватись від грипу. Як це зробити в часи коронавірусу
Останні новини
Схожі новини