Корисні поради: як очистити поверхню праски

Корисні поради: як очистити поверхню праски

Кожна господиня стикається з проблемою забруднення праски. Проте перейматися не варто, адже навіть у домашніх умовах можна впоратися із цією проблемою.

Ukr.Media інформує, як можна очистити праску за допомогою оцту.

Нагрійте праску до невеликої температури.

Візьміть ватний диск і злегка змочіть його в оцті, але обов'язково злегка, щоб оцет не стікав з диска.

Покриття праски очищайте з верхньої частини до нижньої дуже ретельно. Можливо, одним диском ви не очистите всю праску, візьміть ще кілька і круговими рухами обробіть поверхню.

Спеціально для отворів потрібно використовувати ватяні палички, злегка змочіть їх в оцті. Якщо оцет буде стікати - травмується покриття праски. Найнеприємніше станеться в тій ситуації, якщо оцет затече безпосередньо в дірочки.

Погладьте якусь річ з бавовняного матеріалу, ви побачите, що коричневий і жовтий наліт залишиться на тканині, а з поверхні праски повністю зійде.

Можете замінити оцет нашатирним спиртом, але лише в тому випадку, якщо поверхня праски занадто сильно забруднена. Очищення набагато простіше: змочіть ганчірку в нашатирному спирті і оцті, після чого розігрійте праску і пройдіться нею по тканині, натискайте дуже сильно, щоб бруд зник. Якщо на поверхні праски присутній поліетилен, то звичайними способами ви його не знімете, скористайтесь засобом для зняття лаку з нігтів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька SMM-ниця знялась у романтичній фотосесії. ФОТО
Наступна новина Світязь - у десятці наймальовничіших озер України
Останні новини
Схожі новини