Кошти, які вилучили у Рачкова, видані російським Альфа-банком, - депутат Луцькради

Кошти, які вилучили у Рачкова, видані російським Альфа-банком, - депутат Луцькради

Кошти, вилучені у заступника Луцького міського голови Олександра Рачкова, видані російським банком.

Про це у своєму дописі повідомив депутат Луцької міської ради Павло Данильчук на своїй сторінці у Facebook

«Мало фактів, щоб щось конкретне коментувати. 
Зате я не дивуюсь, чому вчора були погоджені землі під приміщеннями, власником яких є тепер російський Альфа-банк. Фото пачки доларів з місця обшуків. Соупадєніє?)» – йдеться у дописі депутата. 

 

Про вчорашні обшуки та затримання посадовців у ЛМР. Мало фактів, щоб щось конкретне коментувати. Зате я не дивуюсь чому...

Posted by Pavlo Danylchuk on Thursday, 26 April 2018

Нагадаємо, що близько 17:00 25 квітня 2018 року слідчі Генеральної прокуратури та Спеціальної антикорупційної прокуратури затримали у своєму робочому кабінеті заступника Луцького міського голови Олександра Рачкова під час отримання чергового траншу хабара.

Він отримав 7000 доларів США за допомогу у врегулюванні земельних питань. Виявилось що це вже не перший транш, а загальна сума хабара у цій справі становила 17 000 доларів США.

Читати також: Пустовіт прокоментував обшуки у кабінеті Рачкова

Таким чином, слідчі провели обшук не лише у його робочому кабінеті, а й автомобілі, де виявили та вилучили понад десять тисяч доларів.

Також стало відомо про причетність до цієї справи судді Шацького районного суду Наталії Сушик. Її вчора ввечері затримали на території церкви «Фіміам».

Читати також: Прокуратура прокоментувала обшуки у Рачкова. ФОТО

Згодом стало відомо про те, що у справі за фактом затримання посадовця Луцької міської ради Олександра Рачкова під час отримання неправомірної вигоди розширилось коло підозрюваних.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин «сяде» на три роки за крадіжку телефону
Наступна новина Як ПриватБанк на Волині працюватиме на травневі свята
Останні новини
Схожі новини