Космос, їжа та наноприбирання: роботи підкорюють нові вершини

Космос, їжа та наноприбирання: роботи підкорюють нові вершини

Нещодавно Business Insider склав список стартапів, які неодмінно «вистрілять» у 2018 році. Mind пропонує до уваги читачів п’ять найцікавіших із них.

Найамбітніший стартап, безумовно, це 3D-друк ракети, який знизить кількість її деталей та зробить істотно дешевшим процес її виробництва. Компанія Relativity Space займається розробкою 3D-принтера, здатного надрукувати космічну ракету менш ніж за два місяці. Поки що – лише на Землі, але в майбутньому – ще й на Марсі.

У піцерії Zume Pizza на кухні працюють лише четверо людей – все інше в основному виконують роботи. Навіть у фургонах дорогою до клієнта роботи готують піцу, таким чином час на її доставку значно зменшується. Стартап «Піца, виготовлена роботами» у жовтні 2017 року залучив інвестицій на $48 млн.

Deepmap, заснований вихідцями з компанії Google Maps, розробляє карти для безпілотних автомобілів і технології розпізнавання дорожніх перешкод. За допомогою радарів і камер спостереження система дозволить обмінюватися інформацією одних авто з іншими.

Прибирання за нанотехнологіями стане можливим за допомогою першого у світі молекулярного очищувача повітря Molekule. Його створив професор Університету Південної Флориди, син якого страждав на важку форму астми і алергії. Molekule не просто збирає забруднюючі речовини, а й знищує їх на молекулярному рівні.

Мета стартапу Handshake – допомогти знайти роботу студентам і випускникам навчальних закладів. На його порталі зареєстровано 200 000 роботодавців. 98% з них – американські компанії зі списку Fortune 500. Стартап «LinkedIn для студентів» вже залучив для свого розвитку $34 млн.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку засудили шахрая, який видурював гроші за неіснуючі пам’ятники
Наступна новина Андріївські вечорниці у Луцьку. ВIДЕО
Останні новини
Схожі новини