Космос, оркестр і радіоліфт: супертест про «Супернову»

Космос, оркестр і радіоліфт: супертест про «Супернову»

Чотири роки тому в районі вулиць Львівської та Потебні почали будувати один з найбільших і найпрестижніших житлових комплексів у Луцьку - «Супернову»

Плани забудовника тоді вражали: величезна територія, поруч з ботанічним садом та берегом Стиру, з виглядом на Старе місто, з розкішною парковкою і гігантським дитячим майданчиком. “Місто в місті”, «новий мікрорайон Луцька» - стали тоді називати цей проект Будівельної компанії «Інвестор».

Минуло чотири роки. У районі Львівської уже височіє п’ять красенів-будинків, ще один  будується. У трьох перших уже живуть люди, поряд - газони, бруківка, нові дерева. Амбітні плани системно втілюються в життя.

До річниці початку будівництва «Супернової» «Перший» спільно з Будівельною компанією «Інвестор» підготував онлайтест, аби кожен - і мешканець «Супернової», і її сусід, і той, хто тільки планує вселитися, та й зрештою кожен лучанин - зміг перевірити, як добре він знає новий і красивий мікрорайон свого міста. Впевнені - деякі фішки вас здивують :)

До речі, у «Суперновій» зараз діє вигідна пропозиція на двокімнатні квартири. Її можна купити за $37000 з розстрочкою до 25 місяців.

 

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мер Ковеля задекларував будинок на півмільйона
Наступна новина За минулу добу коронавірус виявили у 340 людей. На Волині - 24
Останні новини
Схожі новини