Коцан запізнився із заявою про зняття кандидатури. Вибори ректора проведуть

Коцан запізнився із заявою про зняття кандидатури. Вибори ректора проведуть

Ексректор СНУ Ігор Коцан подав заяву про зняття своєї кандидатури з виборів ректора із запізненням, тому вибори відбудуться за планом.

У бюлетені буде два кандидати. Виборців закликають не ігнорувати другий тур виборів, адже кожен голос – важливий. Про це пише ІА Волинські новини.

Нагадаємо, увечері 25 листопада у фейсбуці Ігор Коцан заявив, що результат виборів став для нього несподіванкою. Також Коцан зазначив, що через «зовнішній вплив» він не буде брати участь в другому турі виборів.

«Я вважаю свою подальшу участь у виборчому процесі неможливою», – зазначив він.

Проте, за станом на 11:32, письмової заяви в оргкомітет так і не надійшло. Як розповів голова організаційного комітету з проведення виборів ректора, в. о. декана юридичного факультету Антон Демчук, кандидат має право знятись не пізніше, ніж за 24 години до початку голосування.

Натомість Ігор Коцан подав заяву аж близько 12:00. Відтак вибори, як і було заплановано, відбудуться завтра, 27 листопада. Цього разу вони пройдуть в актовому залі головного корпусу університету, триватимуть з 9:00 до 15:00.

Викладачів, працівників вузу, а також студентів, які мають право голосу, закликають не ігнорувати голосування, а підтримати обраного кандидата.

Нагадаємо, 20 листопада у Східноєвропейському національному університеті проводили перший тур виборів ректора. Виборці обирали одного з 7 кандидатів, який очолить навчальний заклад.

Серед семи кандидатів на лідерські позиції вийшли попередній очільник вишу Ігор Коцан (328) та його заступник Анатолій Цьось (518).

Нещодавно виборча комісія з проведення виборів ректора Східноєвропейського національного університету просила поліцію забезпечити охорону під час виборчого періоду через погрози зовнішнього втручання, зокрема силового.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Призначили прокурора Волинської області
Наступна новина В автокріслі лежали продукти. У Луцьку водія покарали за неправильне перевезення дитини
Останні новини
Схожі новини