Лікар і депутат Волиньради звільнився з ковельської лікарні

Лікар і депутат Волиньради звільнився з ковельської лікарні
Олександр Голуб. Фото з відкритих джерел

Депутат Волинської обласної ради, донедавна судинний хірург Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання Олександр Голуб покинув роботу на Волині та отримав посаду у Першому територіальному медичному об'єднанні Львова. 

Як повідомив 14-го червня «Першому» у коментарі сам лікар, він став заступником медичного директора з інтервенційної радіології (ангіографії та ендоваскулярної хірургії) Першого ТМО Львова.

«Я змінив місце роботи! Тепер працюю у Першому медичному об'єднанні Львова. Після довгих вагань я вирішив продовжити лікувати пацієнтів тут, у місці, куди звертаються люди зі всіх куточків України, а в цей час потребують особливої допомоги.

Хочу щиро подякувати: Старовижівській ЦРЛ за початок мого лікарського шляху; Ковельському МТМО за можливість розвиватися і любити свій фах; Богу за чудових співробітників, які були зі мною протягом усього часу роботи у Волинській області.

Думаю, за час роботи не підвів пацієнтів, установи і людей, де працював. Без сумніву, не підведу й на новій роботі! Тільки вперед, тримаймося!» – написав він у своєму Facebook. 

Олександр Голуб почав працювати у Першому ТМО Львова ще 18-го квітня. Однак про його нову посаду стало відомо лише зараз.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що він мав очолити Центр хірургії серця та судин у Львівській клінічній лікарні швидкої допомоги. Однак, він його так і не очолив, а далі продовжував працювати у Ковельському МТМО.   

Також, як раніше писав «Перший», головний лікар Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання Олег Самчук пішов із посади та очолив Львівську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги. До слова, наразі цей медзаклад разом ще з кількома входить до складу Першого медичного обєднання Львова. Його очолює Олег Самчук. 

Окрім того, у Львів поїхав працювати й луцький нейрохірург Михайло Ловга. Він наразі працює у Львівській міській дитячій лікарні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Горохівській громаді живе понад 700 переселенців. Як їм допомогли облаштуватися
Наступна новина На «Ягодині» утворились кілометрові черги з фур. Відео
Останні новини
Схожі новини