Кожен четвертий клієнт «Волиньгаз Збуту» користується Особистим кабінетом

Кожен четвертий клієнт «Волиньгаз Збуту» користується Особистим кабінетом

Близько 60 тис волинян користуються Особистим кабінетом 104.ua. Користувачі цього онлайн-сервісу економлять час та гроші, сплачуючи за газ в зручний час та місці, із мінімальними комісіями.

 В Особистому кабінеті 104.ua клієнти можуть подати свої показники лічильника, переглянути історію розрахунків, заплатити за спожитий газ, а також дізнатися ціну природного газу. Окрім того, в режимі онлайн можна надіслати запитання, залишити відгук чи записатися на прийом до керівників газового господарства, повідомляють у пресслужбі «Волиньгаз Збут».

Всі звернення направляються до контакт-центру, який обробляє інформацію. У більшості випадків відпадає необхідність відвідувати Центри обслуговування клієнтів - навіть для звірки й уточнення оплат.

"Користувачі Особистого кабінету мають можливість першими отримувати рахунки за спожитий газ. Не потрібно очікувати рахунок в поштовій скриньці: вся інформація знаходиться в онлайн-сервісі, - розповів  директор ТОВ "Волиньгаз Збут" Микола Тищук. - Передавши показання через онлайн-кабінет, уже за кілька годин споживач бачить суму нарахувань за спожитий газ. Це дуже зручно".

Інтерфейс кабінету – простий та зрозумілий. Додатково на сайті 104.ua є детальна інструкція користування кабінетом. Для реєстрації в Особистому кабінеті на сайті 104.ua необхідно зайти в поле "Реєстрація", ввести номер свого особового рахунку, останню суму платежу чи номер лічильника та email.

За необхідності, менеджери у Центрах обслуговування клієнтів завжди допоможуть пройти реєстрацію та нададуть вичерпні консультації


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині 12 медзакладів готові лікувати хворих на туберкульоз
Наступна новина У Луцького НТУ – новий проректор
Останні новини
Схожі новини