Показники газового лічильника через Viber волиняни тепер можуть передати з фото

Показники газового лічильника через Viber волиняни тепер можуть передати з фото
Фото ілюстративне

З початку року до онлайн-сервісу 7104ua у Viber долучились 7,6 тисячі клієнтів «Волиньгаз збуту». Станом на 1 червня таких користувачів уже 18 056.

Чат-бот зручний і за допомогою  нього під час карантину споживачі газу дистанційно передають показники лічильників, сплачують за газ та контролюють стан особового рахунку, повідомляють у ТОВ «Волиньгаз Збут».

Перевага чат-бота 7104ua у Viber  у тому, що під одним аккаунтом можна зареєструвати та обслуговувати не лише себе, а й своїх близьких і рідних. Один користувач може вести до п’яти особових рахунків.

«У сучасному світі зміни відбуваються дуже швидко, ритм життя неймовірно насичений, тож  і ми стараємося йти в ногу з часом, - розповідає директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук. – Щоб наші клієнти не витрачали купу часу в чергах, працює вайбер-бот. Передати показники і сплатити рахунки легко і просто, адже телефон у більшості  з нас завжди з собою».

Щоб долучитися до 7104ua в Viber, користувачу треба відсканувати QR-код. На сьогодні 18 056 клієнтів уже встигли оцінити переваги чат-боту, а саме: цілодобовий доступ в режимі онлайн, відсутність черги і швидка сплата рахунків, безпечний доступ, а також можливість  користуватися послугою де завгодно і коли завгодно, запевняють на підприємстві «Волиньгаз Збут».

Читати також: Центри обслуговування клієнтів «Волиньгаз» працюють дистанційно

Також діє нова функція: через чат-бот Viber 7104ua тепер можна передати показання лічильників з фото. Вона запроваджена для корекції неправильно введених показників лічильника

Показання газового лічильника у чат-боті Viber 7104ua можна підтвердити світлиною. Після ручного введення показань чат-бот пропонує споживачеві додати фото лічильника, яке можна завантажити з галереї телефону.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

На підприємстві розповідають, що можливості онлайн-сервісів 104.ua постійно розширюються. Тепер компанія приймає показання лічильників з фото у Viber. Система вдосконалюється і проходить своєрідне навчання. Незабаром з’явиться функція розпізнавання показання лічильників за світлиною, поки що вона доступна тільки в мобільному додатку для iOS.

Згодом цю технологію будуть використовувати для корекції показань, внесених з помилками.

Адже споживачі нерідко стикаються із цією проблемою. Зазвичай у такому випадку їм необхідно звернутись до центру обслуговування клієнтів, написати заяву і чекати на візит контролера, який має скласти акт і підтвердити реальні показання лічильника. Запевняють, що дуже скоро це буде відбуватись майже автоматично.

Тим не менш, особистий кабінет на сайті 104.ua все одно залишається лідером і користується  найбільшим попитом серед доступних онлайн-сервісів. І це не дивно, адже через особистий кабінет клієнт має змогу звернутися до представника газової компанії, написавши повідомлення, є можливість замовити зворотній дзвінок контакт-центра.

Ще одне нововведення – рахунки на оплату стали доступні в PDF-форматі. Тож не обов’язково чекати, поки прийде квитанція до поштової  скриньки, в особистому кабінеті можна завантажити  та роздрукувати її.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За добу коронавірус виявили у понад 20 лучан. Двоє померли
Наступна новина В Україні вперше відзначають День фермера
Останні новини
Схожі новини