Краща в Україні реклама - у Луцьку

Краща в Україні реклама - у Луцьку

Коли йдеться про професійні міжнародні премії, де беруть участь компанії з України, то більшість думають про столичні холдинги чи великі корпорації.

Жилий комплекс «Сімейна Фортеця» у Струмівці отримав перемогу у міжнародному конкурсі нерухомості European Property Awards - це частина європейського етапу міжнародної премії. Ця премія — всесвітньо відомий знак якості, яким тепер відмічений і наш міський забудовник.

Нагороди розподіляються по регіонах, переможці визначаються щорічно. «Сімейна Фортеця» взяла участь від Європейського регіону та отримала нагороду в номінації Development Marketing за рекламну кампанію 2019-2020 років. Її визнали кращою в Україні.



Зазвичай церемонія нагородження проходить у Лондоні. Саму нагороду вручає один з трьох англійських лордів, які очолюють колегію міжнародних суддів. Пандемія внесла свої корективи, тому цього року урочисте нагородження пройде в онлайн режимі на початку грудня.



Ось як прокоментував цю подію Олександр Князєв — людина, яка будує цей житловий комплекс: «Ця премія ставить «Сімейну Фортецю» в один рядок із такими українськими лідерами, як TARYAN Group та Dragon-Ukrainian Properties & Development з Києва та Avalon Inc зі Львова. Вони теж отримували European Property Awards в різні роки та в різних номінаціях.
Дякую моїй команді, це завдяки вам ми досягли такого результату! Дякую нашим покупцям за довіру та прихильність. І дякую Богові, що дарує можливість створювати кращі проєкти для України!»

Відтепер на карті переможців є і наше рідне місто.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі на дільниці прийшла лише третина виборців
Наступна новина Оголосили результати виборів мера у Луцьку з 10 ДВК
Останні новини
Схожі новини