«Країна на межі другої хвилі». Зеленський звернувся до українців

«Країна на межі другої хвилі». Зеленський звернувся до українців

У зв’язку з черговим антирекордом з кількості хворих на коронавірус за добу Президент України Володимир Зеленський наголошує на необхідності посилення інформування населення щодо протидії поширенню COVID-19 в Україні та закликає громадян вживати заходів особистої безпеки.

На традиційній селекторній нараді Глава держави зазначив, що 13 серпня в Україні коронавірусну хворобу підтвердили у 1732 громадян. Такі цифри та кількість госпіталізованих свідчать про те, що країна перебуває на межі другої хвилі, тож варто уважніше ставитися до заходів безпеки та карантинних правил, – інформують на сайті президента.

«Маємо максимально посилити інформаційну кампанію щодо протидії поширенню коронавірусу. Необхідно донести населенню важливість вжиття заходів особистого захисту, дотримання правил карантину: мінімізації відвідувань місць скупчення людей, відвідування масових заходів», – сказав Президент, звертаючись до урядовців та голів облдержадміністрацій.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Головний тренер ФК «Волинь» звільняється
Наступна новина Луцьким випускникам починають блокувати е-квитки
Останні новини
Схожі новини