Куди з Луцька поїхати на шашлики. ПЕРШИЙ У ПОМІЧ

Куди з Луцька поїхати на шашлики. ПЕРШИЙ У ПОМІЧ

Прийшла весна – значить, можна розпочинати «шашличний» сезон. 

Перший підготував список найпопулярніших місць неподалік від Луцька, куди можна поїхати і посмажити там шашлики. Відбирали ті місця, що знаходяться не далі, ніж за 15 кілометрів від Луцька, а також де є альтанки та інша необхідна інфраструктура.

Єдине, що хочемо нагадати: після відпочинку на природі не забудьте прибрати за собою сміття. 

Альтанки та лазня у селі Богушівка

Як доїхати? Село Богушівка знаходиться на трасі Луцьк-Володимир-Волинський. За кілометр за селом Забороль стоїть знак «Богушівка». Звідси до відпочинкової зони – 700 метрів.

А загалом до Луцька звідси 7-8 кілометрів.

Доїхати можна будь-якою маршруткою, яка їде на Торчин. 

Що є на території? Біля ставка знаходяться 9 альтанок, є також лазня. Альтанки – різних видів, стандартна ціна за оренду – 400 гривень. Ще одна невелика закрита альтанка коштує 500 гривень, трохи більша – 600 гривень. Тривалість оренди – від 10 ранку до 8 ранку, тобто, майже добу.

Альтанки вміщують від 14 до 22 відвідувачів. Поруч – окремий мангал. Дрова можна взяти із собою, але можна і купити на місці, коштуватимуть вони тут 100 гривень за ящик. 

Вартість перебування у лазні – 150 гривень за годину. Орендувати можна мінімум на три години. Вартість оренди за добу – 2500 тисячі гривень. 

На території є достатньо місця, аби поставити машину. Також тут два дерев’яні туалети, дитячий майданчик. Є під’єднання до електромереж.

Телефон: 0951333813

Зона відпочинку у селі Жабка

Як доїхати? Село Жабка знаходиться на трасі Луцьк-Ківерці. Відпочинковий комплекс знаходиться через дорогу від зупинки громадського транспорту.

Можна доїхати будь-якою маршруткою, яка їде на Ківерці. З Луцька зручно їхати маршруткою №103 та 107.

Що є на території? Тут немає водойм, лише огороджена територія з альтанками та дитячими майданчиками. 

Оренда альтанки коштує від 350  до 600 гривень, в залежності від самої альтанки. Час оренди – з 12:00 до 22:00. Ночувати тут заборонено. 

Біля кожної альтанки є окремий мангал. Також у вартість плати за альтанку входить скатертина і сітка дрів. 

Ще одна опція – тут можна зробити попереднє замовлення на кухні. Мінімальна вартість – 1800 гривень. Готують картоплю, куліш, вареники, пельмені, м’ясні страви та окремо – страви на мангалі. Якщо робите таке замовлення, то за оренду альтанки платити більше не потрібно. 

Є також нюанс: заборонено приїжджати із дітьми. «Були випадки, коли дорослі приїжджали з дітьми, і за ними абсолютно не дивились. Були і наслідки цього. Тому – без дітей», – пояснила пані Валентина, яка зазначена як контактна особа для бронювання альтанок.

Телефон: 0990757940

Альтанки у Боголюбах

Як доїхати? Автомобілістам варто повернути з вулиці Ковельської ліворуч перед самим виїздом з Луцька. 

Також у Боголюби із Луцька курсує маршрутка №31. Потрібно вийти на зупинці, що перед медичним центром. Звідси до відпочинкової зони – 100 метрів. 

Що є на території? Територія відпочинкового комплексу – 2 гектари, є ставок. Купатись у ньому дозволять «під свій розсуд». 

Тут близько 30 альтанок різного розміру. Оренда найменших коштує 150 гривень. Найбільші альтанки, які вміщають 40 осіб, коштують 300 гривень. Оренда триває протягом дня. Година «виселення» – орієнтовно об 23:00.

Також тут є туалети, два дитячі майданчики, є де пограти волейбол – є волейбольна сітка, а ще – тир. Біля кожної альтанки є окремий мангал. 

Телефон: 0953807979

Відпочинок у ВАТ «Енко» в Гаразджі

Як доїхати? Між селами Гаразджа та Воротнів, біля «Воротнівського лісництва».

Доїжджаєте у Гаражджу, проїжджаєте два ставки, місток і далі – доїжджаєте до знаку «Воротнівське лісництво». Звідти – ліворуч. Ще 500-600 метрів, і буде шлагбаум. Ви на місці.

Можна також доїхати маршруткою №230А.

Що є на території? Тут великий ставок із чистою водою, де можна купатись. На березі – альтанки та столи. Оренда звичайного столу під відкритим небом коштує 100 гривень, альтанки – 200 гривень. Ще дві великі альтанки вартують 300 гривень.

Оренда триває протягом цілого дня. Кінцева дата, коли треба покинути територію, – 23:00. На території облаштовані туалети.

Вхід – платний. Якщо приїжджає машина із відпочивальниками, вартість за «заїзд» і стоянку – 50 гривень. Якщо туристи приходять пішки, то плата за кожну людину – по 10 гривень. 

Телефон: 0964682223

Відпочинкова база у селі Озерце

Як доїхати? Село Озерце знаходиться у Ківерцівському районі. З Луцька сюди – близько 7 кілометрів. 

У селі Озерце на повороті на Клепачів потрібно трішки проїхати вперед. І перед дачними будинками повернути ліворуч. Там за декілька сот метрів буде відпочинкова зона із альтанками.

Що є на території? Біля ставка розміщені п’ять альтанок. Оренда великої альтанки становить 300 гривень, за малу – 200. Біля кожної альтанки – окремий мангал. 

Оренда триває протягом дня, максимум – до 23:00. 

На території облаштовані туалети, є також футбольне поле.

Телефон: 0509781099

Альтанки у музеї-скансені в Рокинях

Як доїхати? Музей-скансен знаходиться у селищі Рокині, що за Луцьком. На трасі Луцьк-Ковель потрібно повернути праворуч. За декілька сот метрів від повороту буде музей-скансен.

До Луцька звідси – орієнтовно 12 кілометрів.

Також можна доїхати 220 маршруткою від жд вокзалу у Луцьку. 

Що є на території? Загалом тут є 6 альтанок, які розраховані на кількість від 12 до 50 людей. Відпочинок там коштує 200 гривень.

Окрім цього, відвідувачі повинні заплатити ще за вхід на територію музею. Вхідний квиток для дітей коштуж 15 гривень, для дорослих – 20. 

Оренда альтанки триває від 9:00 до 21:00. 

На території облаштовані туалети, є рукомийники. Окремо у оренду за 25 гривень можна взяти мангал. Є велике футбольне та волейбольне поле, поруч – ставок. Також на території – музей-скансен, де знаходяться унікальні старовинні волинські споруди. 

Окрім цього, тут працює кухня. Попередньо можна зробити замовлення. Зокрема, тут готують куліш, картоплю, вареники, крученики, можна замовляти і страви з м’яса.

Телефон: 0992291525


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Графік відключення світла у Луцьку на 15 квітня
Наступна новина Луцька влада заплатить 4 мільйони штрафу, бо не справляється зі сміттям, – Андрій Покровський
Останні новини
Схожі новини