У Луцьку призупиняють проєкт «Соціальні контейнери»

У Луцьку призупиняють проєкт «Соціальні контейнери»

У Луцьку тимчасово зупиняють проєкт «Соціальні контейнери». Більше вживаних речей не приймають і невдовзі вивезуть контейнери. Чи продовжать цю ініціативу згодом – невідомо.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила Олена Кравчук.

«За майже чотири роки проєкту, завдяки всім людям, які ділилися пакунками речей, ми зібрали тонни одягу і передали багатьом нужденним людям, як з багатодітних і малозабезпечених сімей, так і просто тим, хто мав потребу в одязі та взутті. Ми постійно передавали одяг в дитячі будинки та будинки пристарілих, чимало одягу було передано для людей в зону АТО та церкви Все це ми робили безоплатно, бо так веліло серце», – йдеться у дописі.

Причину такого рішення не уточнюють, але зазначають, що таки можуть продовжити цей проєкт у Луцьку.

«Не кажу прощавай, можливо, до нових зустрічей, мій любий і дорогий проєкте, зроблений з великої любові до людей», – додають.

Нагадаємо, цей проєкт допомагав нужденним отримати одяг – лучани кидали вживаний одяг у контейнери, а далі волонтери його доставляли тим, хто потребує.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ситуація з ковідом в Україні: 17 479 нових хворих та 438 смертей
Наступна новина У селі на Волині будинок священника вночі залили гноївкою та побили вікна
Останні новини
Схожі новини