Кулінар з Луцька приготує торт, з якого вистрибне стриптизерка

Кулінар з Луцька приготує торт, з якого вистрибне стриптизерка

У новому випуску «Короля десертів» кондитери готуватимуть грандіозні торти для дівич-вечора й парубоцької вечірки.

Про це повідомили у прес-службі телеканалу «1+1», – передає ІА ВолиньPost.

На телеканалі «1+1» триває «солодка» битва за звання кращого кондитера України. Сьогодні о 21:30 учасники проекту «Король десертів» зійдуться у батлі «чоловіки проти жінок», виконуючи замовлення гостей — співачки MamaRika й актора Сергія Середи.

Зіркові закохані вже давно планують весілля, тож кондитерам замовили торти для дівич-вечора й парубоцької вечірки.

Судді проекту, Стефан Вайттинадан, Тетяна Вербицька і Кирило Сміян, розділять учасників на 2 частини. Команду дівчат очолить Наталя Микуліч, а команду хлопців — Антон Линда. Закохані MamaRika і Сергій Середа кондитерів не шкодуватимуть і замовлять величезні торти, з яких мають вистрибувати стриптизери.

На кондитерів чекатимуть ще 2 завдання, в яких вони мають проявити відмінний смак, відтворюючи на торті справжній букет з допомогою масляних квітів, і готуючи десерти за системою фудпейрінгу — вибираючи тільки ті продукти, що гармонійно поєднуються за ароматами. Роботи учасників судді куштуватимуть із зав’язаними очима.

Нагадаємо, що в минулому випуску проект залишила Валентина Краєвська, а змагання за титул «Короля десертів» продовжили 6 учасників: Антон Линда, Марина Собко, Руслан Вичеров, Олег Чередниченко, Рузанна Щербина і Наталя Микуліч. Слідкує за роботою учасників і атмосферою на проекті Володимир Остапчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині перевізники відмовляються їздити поганою дорогою
Наступна новина На Волині власники незаконної зброї можуть уникнути кримінальної відповідальності
Останні новини
Схожі новини