Курйози на виборах. З'їла бюлетень, зняв труси і сейф-каструля

Курйози на виборах. З'їла бюлетень, зняв труси і сейф-каструля

Голосування за вибори народних депутатів України не обходиться без курйозів. 

Чи то виборці мають гарне почуття гумору, чи доведені до відчаю, але кілька випадків, зафіксованих під час волевиявлення 21 липня, стали «родзинкою» у день виборів.

Без трусів

На Миколаївщині 55-річний місцевий мешканець, не зміг проголосувати проти всіх, тому зняв штани і спідню білизну, і в такому вигляді вийшов із кабінки, пише «Українська правда»

Поліцейські доставили чоловіка до відділку поліції для з’ясування усіх обставин події та мотивів вчинення хуліганських дій. Згодом за цим фактом почали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 296 КК України "Хуліганство".

Очевидці розповіли, що перед тим, як кинути свій бюлетень в урну, чоловік зняв штани й труси. За їх словами, таким вчинком він "хотів показати, що він українець".

Бабуся з’їла бюлетень

На одній зі львівських дільниць бабуся пробувала з’їсти бюлетень. 

Про це повідомило «Громадське».

94-річна жінка, яка мала голосувати вдома, прийшла на виборчу дільницю, що у Львові. Хоча члени виборчої комісії пояснювали, що вона повинна реалізувати свій вибір вдома, але бабуся у скандальній формі наполягала на тому, що хоче голосувати на дільниці.

Згодом комісія таки дозволила жінці голосувати на дільниці. Але згодом та не захотіла опускати бюлетень у переносну скриньку. Зрештою скандал сягнув апогею, коли 94-річна львів’янка стала рвати бюлетені і їсти їх.

П’яний голова ДВК

У Києві поліцейські склали адмінпротокол на голову дільничної виборчої комісії, який перебував на робочому місці у стані сп’яніння.

Про це повідомили у поліції Києва. 

До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що голова дільничної виборчої комісії перебуває напідпитку.  Працівники патрульної поліції для перевірки інформації провели тест на драгері, який показав результат 2,33 проміле алкоголю (сп’яніння середнього ступеню).  На чоловіка склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 179 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві) КУпАП.

Прикинулася мертвою на дільниці

У Києві на дільниці для голосування на виборах до Верховної Ради України жінка вдала мертву, бо забула паспорт для голосування, пише Depo.ua.

На відео з місця інциденту видно, як жінка голосно кричить та різко падає на підлогу біля столу з реєстрацією громадян для участі у голосуванні.

Наразі відомо, що життю жінки нічого не загрожує.

 

Сейф з каструлі

На виборчому окрузі №102 у Кіровоградській області члени ДВК замість сейфа для зберігання бюлетенів використали каструлю. 

Фото незвичного сейфа швидко облетіло соцмережі. 

Спочатку користувачі думали, що то фейк, але згодом «Опора» підтвердила, що світлина зроблена на дільниці №350666 у селі нагорне Світловодського району. 

Після резонансу каструлю замінили на звичний сейф. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк голосує. Фоторепортаж із виборчих дільниць
Наступна новина У Луцьку поставили гігантське коване дерево
Останні новини
Схожі новини