Кварцяний знову став очільником Асоціації футболу Волині

Кварцяний знову став очільником Асоціації футболу Волині

У Луцьку обрали голову Асоціації футболу Волині на наступні 4 роки. Ним знову став Віталій Кварцяний, який займає цю посаду з 2013 року

Про це повідомляє Волинська служба новин.

У п'ятницю, 27 жовтня, під час позачергової Конференції ГС «Асоціація футболу Волині» у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти відбулися вибори голови Асоціації футболу Волині. Асоціація діє з жовтня 1997 року, нею керував Ігор Безуглий, згодом - Василь Столяр, а 10 останніх років посаду голови займає Віталій Кварцяний.

На посаду голови Асоціації футболу Волині претендували два учасника: Віталій Кварцяний та Віктор Мацюк.

Відомий нападник Віктор Мацюк грав за хмельницьке «Поділля», донецький «Шахтар» та «Волинь». Після закінчення кар'єри футболіста виступав за аматорські клуби: у 2006 році став переможцем Кубку Волинської області у складі берестечківського «Стиру», у 2008 грав у аматорському чемпіонаті України за оржівський ОДЕК, у 2009 - за аматорський клуб із Львівської області «Карпати». Спробував свої сили Віктор Мацюк і у міні-футболі, зігравши за ковельський «Аперкот». З 2013 року працює тренером ДЮФШ «Волинь», команда якої паралельно виступає у аматорському чемпіонаті області.

«Ухвалив рішення подати свою кандидатуру на посаду голови Асоціації футболу Волині, хочу покращувати та популяризувати, надавати масовості футболу Волині. Розвивати дитячий та юнацький футбол, виводити футбольну інфраструктуру на новий рівень», - розповів Віктор Мацюк.

Голова реєстраційної комісії Василь Кохановський розповів, що на конференцію прибуло 58 делегатів з 60 затверджених, тож рішення, які приймуть під час засідання, є повноважними.

Заслужений тренер Україний Віталій Кварцяний під час своєї промови акцентував, що зараз для процвітання футболу непростий час, проте потрібно зосередитися на розвитку цього виду спорту у регіоні попри труднощі:

«Зараз непростий час для футболу, спочатку ковід, тепер війна. Проте ми продовжуємо жити та будемо підвищувати футбольний рівень Волині. Віримо в перемогу та віримо у розвиток нашого футболу».

За результатами конференції майже одноголосно головою Асоціації футболу Волині знову обрали Віталія Кварцяного. «За» проголосувало 44 учасника конференції, а «проти» - лише 4.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні загинув воїн з Луцького району
Наступна новина На Волині медики видалили жінці 30-кілограмову злоякісну пухлину. ФОТО 18+
Останні новини
Схожі новини