Лейтенантка з псевдо «Посейдон» боронить Україну в складі батальйону волинської тероборони. ВІДЕО

Лейтенантка з псевдо «Посейдон» боронить Україну в складі батальйону волинської тероборони. ВІДЕО

Іванна – лейтенант медичної служби. на псевдо "Посейдон".Свого часу здобула медичну освіту і паралельно пройшла військову кафедру.

Про те, як Іванна служить в складі одного з окремих батальйонів Волинської бригади тероборони розповіли в сюжеті Служби зв'язків з громадськістю Командування Об'єднаних Сил Збройних Сил України.

Деякий період дівчина працювала у цивільних лікарнях, згодом зайнялася підприємницькою діяльністю. Але коли розпочалось повномасштабне вторгнення росії, вирішила приєднатися до Збройних Сил України, де очолила медичний пункт батальйону.

– Коли я прийшла у медпункт, тут вже працювали мобілізовані лікар, санінструктор і фельдшер, а також було вдосталь волонтерської допомоги. Та ліки – це розхідні матеріали, які потрібно постійно поновлювати, але в мене є досвід роботи в різних волонтерських організаціях, які займаються збором медикаментів для військових. Тож нашому колективу вдається забезпечити медпункт усім необхідним, – розповідає Іванна.

А ще дівчина зауважує, що багато її знайомих друзів-підприємців також позалишали офіси і приєдналися до лав ЗСУ, хоча більшість із них ніколи не мали зв’язку з військовою службою.

– Кожен громадянин України повинен відчувати свою відповідальність за збереження суверенітету і незалежності Батьківщини, – переконана Іванна.

Читайте також«Не психуйте! Все буде – Україна!»: тато маленького волинянина звернувся до українців


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чоловік викрав з двору у Луцьку авто і скоїв на ньому ДТП. ФОТО
Наступна новина Лучанин пошив понад тисячу медичних сумок та іншої амуніції для бійців ЗСУ. ФОТО
Останні новини
Схожі новини