Волинських тероборонівців нагородили відзнакою «За мужність та відвагу»

Волинських тероборонівців нагородили відзнакою «За мужність та відвагу»

Особовий склад 100-ї окремої бригади територіальної оборони Збройних Сил України, кадроване формування якої у Волинській області, нагородили відзнакою «За мужність та відвагу»

Про це повідомили у 100-й ОБр ТрО.

«Разом ми пройшли складний, але достойний шлях. Впродовж року після широкомасштабного вторгнення захищали північні державні рубежі на рідній Волині. А з початку березня і початку квітня нинішнього року наші підрозділи успішно виконують бойові завдання на сході України. Волинські тероборонівці за увесь цей час не здали ворогу жодної позиції. Навпаки – ми поступово рухаємося вперед», – зазначив командир бригади, полковник Руслан Ткачук.

Відтепер на бойовому прапорі волинських тероборонівців відзнака «За мужність та відвагу», вручена президентом Володимиром Зеленським на Михайлівській площі у Києві. Командир також подякував усім воїнам, які забезпечують цей результат.

Зазначимо, що 100-та окрема бригада територіальної оборони (100 ОБрТрО) – кадроване формування Сил територіальної оборони України у Волинській області. Бригада перебуває у складі Регіонального управління «Захід» Сил ТрО.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині попрощалися із Героєм Омаром Кузьмуком
Наступна новина За Україну загинув захисник з Рожищенської громади Володимир Оченко
Останні новини
Схожі новини