«Лікар хамить і видає перли за перлами», – лучанка обурилася обласною лікарнею. ОНОВЛЕНО

«Лікар хамить і видає перли за перлами», – лучанка обурилася обласною лікарнею. ОНОВЛЕНО
джерело фото: informator.news

Лучанка Юлія Ковпак обурилася ставленням до пацієнтів лікарів Волинської обласної клінічної лікарні.

Про це вона написала в себе на сторінці у Facebook.

«Хто дасть чітку і зрозумілу відповідь: чому у приватній клініці лікар готовий тобі дупу цілувати, такий привітний, уважний, все пояснить і надасть кваліфіковану допомогу. А прийдеш до того ж фахівця на його офіційну роботу – в лікарню – людину ніби підмінили», – пише вона.

«Мало того, що черга, яка рухається зі швидкістю «людина за годину», то ще й лікар хамить і видає перли за перлами. типу: «ти ж не далеко живеш, можеш поїздити і почекати» або «не була уже рік у мене на прийомі, все, допобаченя, більше не приходь». це як розуміти????» – обурюється жінка.

«Ні, це не люди винні, що не звертаються вчасно до лікарів, а лікарі винні, що після такого похабного ставлення і лікарняного бардаку до них ще 10 років не хочеться йти!» – йдеться в дописі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Після відвідин поліклініки в лучанки захворіла дитина

Редакція «Першого» звернулася до автора допису Юлії Ковпак, аби дізнатися подробиці інциденту. Втім, журналістка відмовилася повідомляти їх, пояснивши так: «Проти лікаря, випадок з яким я згадала у пості, я особисто нічого не маю. Я лікуюся у нього уже не перший рік і до ць'ого ніяких казусів не виникало. Розумію: не було настрою, втома, дістало... але ти – лікар і не маєш жодного права виплескувати свої емоції на пацієнтів. Не хочу називати прізвище, щоб не створювати зайвих проблем на роботі. Бо знаю, цей лікар допоможе ще не одній людині. Але хамство потрібно викорінювати. Так, всі ми люди. Але чомусь часто про цю людяність забуваємо. Саме про це був мій пост. Я хочу, щоб толерантність і повага панували у взаєминах між лікарями і пацієнтами. І не залежно де – будь це звичайна лікарня районна, міська, обласна, чи приватна клініка».

В адміністрації Волинської обласної клінічної лікарні редакції відповіли, що не готові коментувати випадок, адже невідомо, про якого саме лікаря йдеться. Водночас пообіцяли зробити усе, аби з’ясувати деталі ситуації, і – в разі того, як вона підтвердиться – вжити відповідних заходів. Крім того, у лікарні закликали пацієнтів і лікарів до взаєморозуміння і взаємоповаги.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині школярка впала в алкогольну кому
Наступна новина «Україна відчувається в соняшниках та чорнобривцях», – луцький скульптор-квіткар Василь Рижук. ФОТО
Останні новини
Схожі новини