Лікар з Волині увійшов до сотні найвпливовіших людей України

Лікар з Волині увійшов до сотні найвпливовіших людей України
Фото Район.in.ua

В.о. керівника Першого територіального медичного об'єднання міста Львова Олег Самчук, який родом з Ковеля, увійшов у топ-100 найвпливовіших людей України за версією тижневика «Фокус».

36-річний керівник найбільшої львівської лікарні Олег Самчук зайняв 84 місце у рейтингу 100 найвпливовіших людей 2021 року, який уклав журнал «Фокус». Самчук очолив Львівську лікарню швидкої допомоги у лютому 2020 року, а до цього працював у Ковелі. Автори рейтингу найуспішніших українців відзначили роль Самчука у запуску операцій з трансплантації органів, пише zaxid.net.

«Під його керуванням у лікарні налагодили аеромедичну евакуацію пацієнтів. Основним досягненням гендиректора став запуск операцій із пересадки органів. Для підвищення ефективності роботи Самчук відкрив на базі лікарні Центр трансплантації. Менш як за два роки тут провели 70 операцій», – йдеться в описі рейтингу «Фокусу».

Очолив рейтинг президент Володимир Зеленський, друге місце посів відомий олігарх і найбагатша людина України Рінат Ахметов, третє – керівник Офісу президента Андрій Єрмак. Четверту сходинку рейтингу зайняв секретар РНБО Олексій Данілов, а на п’ятому місці опинився екс-голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

Читайте також: Ковельський феномен. Як волинянин Олег Самчук заново запустив пересадку органів в Україні


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки коштуватимуть пільгові обіди у луцьких школах у другому семестрі
Наступна новина Скільки нових хворих на коронавірус виявили на Волині
Останні новини
Схожі новини