Лікарю, який займався сутенерством, обрали запобіжний захід. У лікарні кажуть, що нічого не знали

Лікарю, який займався сутенерством, обрали запобіжний захід. У лікарні кажуть, що нічого не знали

Лікарю-гінекологу, якого було затримано за сутенерство, Луцький міськрайонний суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Про це Суспільному розповіла речниця прокуратури області Наталія Мурахевич.

1 червня лікар, який працював на посаді акушера-гінеколога, звільнився за власним бажанням.

У Цуманській районній лікарні, де працював до затримання лікар, у відповідь на інформаційний запит Суспільного повідомили, що про попередні судимості гінеколога не знали. Медик Стефанюк В.П. працював у них з 23 квітня. Конкурсу на посаду акушера-гінеколога не проводили. "Директор лікарні не був попереджений про наявність судимості лікаря", – йдеться у відповіді Цуманської лікарні на інформаційний запит.

В медзакладі додали, що за період роботи скарг з боку пацієнтів на Стефанюка В.П. не було. "Виконував обов'язки сумлінно", – кажуть в лікарні.

Зі слів Наталії Мурахевич, прокурори збираються оскаржувати рішення міськрайонного суду про обрання міри запобіжного заходу. Проситимуть змінити лікарю "домашній арешт" на "тримання під варто".

Нагадаємо, 31 травня правоохоронці вдруге затримали лікаря-гінеколога, який продовжував займатися сутенерством. Підозрюваний за організацію зустрічі з жінками просив від 800 до 1,5 тисячі гривень. Чоловік бронював готелі й сауни. З кожного клієнта медик отримував свою частину грошової вигоди – від  300 до 500 гривень.

А у вересні 2020 року вперше стало відомо, що Стефанюк Василь Петрович займався сутенерством, підшуковуючи повіям клієнтів на вулиці Рівненській. Також чоловік, окрім сутенерства, займався продажем амфетаміну.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку перекриють рух на одній із вулиць
Наступна новина У Луцьку попрощалися із атовцем Андрієм Омельчуком
Останні новини
Схожі новини