Справа луцького гінеколога-сутенера. Йому загрожує до семи років за ґратами

Справа луцького гінеколога-сутенера. Йому загрожує до семи років за ґратами

Під час досудового розслідування доведено причетність луцького гінеколога-сутенера до п’яти організації надання платних сексуальних послуг. За скоєне лікарю загрожує від чотирьох до семи років позбавлення волі.

Про це повідомляє поліція Волині.

Нагадаємо, в травні цього року злочинну сутенерську діяльність припинили оперативники міграційної поліції Головного управління Національної поліції в області спільно зі слідчими Луцького районного управління поліції за процесуального керівництва Луцької місцевої прокуратури.

Читайте також: Відоме прізвище лікаря луцького пологового, який займався сутенерством та збував наркотики

Було встановлено, що 53-річний лучанин, працівник однієї з лікарень, пропонував потенційним клієнтам жінок для надання оплатних сексуальних послуг. Грошова винагорода становила від 800 до 1,5 тисячі гривень, в  залежності від віку жінок, які надавали такі послуги. Окрім того, чоловік домовлявся про місця зустрічей та бронював готелі й сауни.

За злочинну діяльність із кожного клієнта лучанин отримував свою частину грошової винагороди – від  300 до 500 грн.

Під час досудового розслідування поліцейські довели п’ять фактів організації надання оплатних сексуальних послуг. У п’ятницю, 30 липня, обвинувальний акт слідчі скерували до суду. 

Зазначимо, що у вересні 2020 року фігурант уже був засуджений за вчинення аналогічних злочинів: поліцейські задокументували кілька епізодів організації сутенерських послуг та збуту амфетаміну. Тоді суд призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном 3 роки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У МОЗ хочуть послабити карантинні обмеження для вакцинованих
Наступна новина У Ковельському районі жінок безкоштовно обстежували на рак
Останні новини
Схожі новини