Лісівники затримали кількох волинян, які незаконно рубали ліс

Лісівники затримали кількох волинян, які незаконно рубали ліс
Фото ілюстративне з відкритих джерел

У ДП «Ківерцівське ЛГ» двічі виявили самовільну рубку деревини. Сума завданих збитків становить 12 тис. грн та 25 тис. грн відповідно.

Крім того, лісівники виявили ще дві самовільні рубки у ДП «Камінь-Каширське ЛГ», але порушники не встигли нанести суттєвих збитків.  

Учора самовільну порубку виявили у ДП «Ківерцівське ЛГ». Сума збитків за фактом становить 12 тис. грн. Лісопорушників затримано, складено протокол, – повідомили у Влинському обласному управління лісового та мисливського господарства. 

Ввечері на території цього ж підприємства виявили самовільну рубку на загальну суму збитків 25 тис. грн.

На місці працювала поліція. Триває розслідування. Лісопорушників не вдалося затримати, але докази причетності особи до справи встановлюються.

Крім того, у ДП «Камінь-Каширське ЛГ» зафіксовано два випадки незаконної порубки: у Тоболівському та Кримнівському лісництвах. Порушники не встигли нанести державі суттєвих збитків - завадила лісова охорона.

За обома фактами складено адмінпротоколи.

Нагадаємо, на Волині вимушені переселенці висадили три тисячі дерев


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Армія Росії планувала військове вторгнення в Білорусь - ГУР
Наступна новина На Київщині від рук окупантів загинуло більше тисячі цивільних
Останні новини
Схожі новини