Армія Росії планувала військове вторгнення в Білорусь - ГУР

Армія Росії планувала військове вторгнення в Білорусь - ГУР
Фото ілюстративне з відкритих джерел

Здобуті воєнною розвідкою України документи свідчать про підготовку 1-ої танкової армії росії до вторгнення та захоплення території білорусі.

Після фальсифікацій президентських виборів в білорусі зс рф розробили план вторгнення та придушення народних протестів, – повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України. 

Окупація білорусі планувалася під приводом уникнення втягування росії «в Европейском континентальном районе в региональную или широкомасштабную войну со странами – членами НАТО на Западе».

Одним з доказів підготовки рф до військової агресії проти сусідньої держави, за даними української розвідки, є «Легенда к замыслу на перегруппировку соединений и воинских частей 1 танковой армии в район выполнения задачи».

Нагадаємо, держсекретар Радбезу Білорусі Александр Вольфович пригрозив Литві, Польщі та Латвії руйнуваннями, смертями і вибухами нібито через підготовку ними агресії проти Білорусі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Лишили тільки панахидний столик». На Волині прихожани УПЦ МП винесли майно церкви
Наступна новина Лісівники затримали кількох волинян, які незаконно рубали ліс
Останні новини
Схожі новини