«Лобстери зараз дратують людей», - луцький маркетолог про доставку їжі під час карантину

«Лобстери зараз дратують людей», - луцький маркетолог про доставку їжі під час карантину

Добре тим ресторанам, які ще до карантину навчилися доставляти їжу. Погано тим, хто сподівається, що карантин не вплинув на цю сферу діяльності. І ще гірше тим, хто думає, що доставляти можна усе те саме, що раніше гості споживали у його ресторані...

Луцький маркетолог, співзасновник компанії “Кухарт” Максим Нікітін ділиться порадами, як правильно організувати доставку ресторанних страв в умовах карантину.

Розробіть спеціальне меню для доставки

Замовляти піцу, пасту, суші, бургери щодня ніхто не буде. Відтак кількість замовлень може з часом зменшуватися.

Клієнти люблять дивуватися. Потрібне спеціальне меню, розроблене під доставку.

І акції, відповідно, мають працювати саме на це меню, а не на загальне.

Не акцентуйте увагу на дорогих і вишуканих стравах

В умовах загальної тривоги і невизначеності люди не люблять “шикувати”. Лобстери зараз дратуватимуть людей. Коли дорогі страви включені в рекламу “на всіх” - це багато кого дратує.

Якщо ви вже вирішили прорекламувати щось “вичурне” - краще це робити правильно. Наприклад, показувати салат з креветками лише тим, хто заходив на вашому сайті у відповідний розділ.

Інколи дорогий салат може завадити клієнту замовити у вас піцу. “У них все дорого” - зроблять висновок вони. І навпаки не буде: ті, хто замовляє піцу, не стануть, скоріш усього, замовляти у вас дорогий салат тільки тому, що їли вашу піцу.

Моя власна думка: оптимальною стравою для доставки на час карантину була би та, яку можна легко приготувати самому у духовці.

Стежте за відгуками

У вас замовили 50 сетів суші — і раптом перестали? Можливо щось не так з сервісом? Часто вся увага зосереджується на якості страв, а сервіс “кульгає”.

Не переборщіть

Замовники ваших страв з вами не одружуються) Тому не перегніть палки, коли будете їх запитувати про враження. Одного дзвінка достатньо. Не спішіть додавати їх у чати чи розсилки — без свідомої згоди клієнта на це

Подумайте про меню для тих, хто займається спортом

Щоб я зробив? Домовився б із тренерами залів. І в чатах це прорекламував

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Під Луцьком готують лікарню для найтяжчих хворих на коронавірус. Фоторепортаж
Наступна новина На в'їздах та виїздах з Луцька встановлять 9 блокпостів. Чергуватиме Нацгвардія, поліція та медики
Останні новини
Схожі новини