Лучан із пневмонією направлятимуть одразу в інфекційну або в лікарню у Боголюбах

Лучан із пневмонією направлятимуть одразу в інфекційну або в лікарню у Боголюбах
Фото ілюстративне

Усіх луцьких пацієнтів із пневмонією або із підозрою на неї відтепер направлятимуть одразу у Волинську обласну інфекційну лікарню або в обласну лікарню в Боголюбах, а не у Луцьку міську клінічну лікарню, як це було до цього часу.

Про це розповів начальник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін 6 квітня під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, повідомили у міськраді.

Нагадаємо, у двох пацієнток Луцької міської клінічної лікарні, які були туди госпіталізовані з пневмонією, результати аналізів у суботу, 4 квітня, підтвердили інфікування COVID-19. Їх перевели до Волинської обласної інфекційної лікарні.

«Луцька міська клінічна лікарня – це єдиний в області багатопрофільний ургентний медичний заклад, до якого направлялися всі хворі на пневмонію або з підозрою на цю хворобу. Там пацієнтів дообстежували, а потім, відповідно до показань, направляли до інфекційної лікарні», – розповів Лотвін.

«Від сьогодні усіх таких пацієнтів направлятимуть відразу до інфекційної лікарні, або до Волинської обласної лікарні, зокрема до корпусу в Боголюби, який запрацює уже з середи», – додав він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Китаї за добу не зареєстрували жодної смерті від коронавірусу. Це вперше із січня
Наступна новина У Збройних силах України – перша смерть від коронавірусу
Останні новини
Схожі новини