Лучанам презентують світовий хіт: частину виручених коштів передадуть онкохворій Мар'яні Пархом'юк

Лучанам презентують  світовий хіт: частину виручених коштів  передадуть онкохворій Мар'яні Пархом'юк

Вперше у Луцьку покажуть виставу «Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER». Прихильників мистецтва і гумору запрошують на  шоу, частина грошей з якого буде передана на лікування Мар’яні Пархом’юк.

Як зазначають організатори, «Про що мовчать чоловіки» – це захоплююча і весела моновистава у жанрі стендап, у якій намагаються примиритися дві галактики – Чоловік і Жінка. Автор п’єси – американський сімейний психолог Роб Беккер, який часто виступав як stand-up комік, – повідомляють організатори.

П’єса зіграна самим автором тільки на Бродвеї понад 700 разів, перекладена 35 мовами і в цілому скорила більше 8 мільйонів глядачів у 45 країнах світу.

Виставу вперше показали на Бродвеї у 1995 році, і відтоді вона залишається рекордсменом серед «one man show», а також має на рахунку авторитетну світову театральну премію Лоуренса Олів’є – Olivier Awards, яка є театральним аналогом «Оскара».

У головній ролі – заслужений артист України Олексій Гнатковський, який, як запевняють організатори, розкриє всі таємниці буття чоловіка, секрети стосунків чоловіків і жінок.

«Дуже багато справжніх сімейних проблем вирішуються через гумор і через сильну самоіронію, через несерйозні речі по-серйозному», – переконаний актор Олексій Гнатковський. 

Під час вистави на прикладі власних сімейних стосунків актор продемонструє абсурдність взаємних претензій, суперечок та конфліктів, які до болю знайомі усім, хто намагається «ужитися» в сімейному житті.

Охочих запрошують завітати у Палац культури міста Луцька 1 грудня о 17:00.

Купити квитки можна в касах кінотеатру «Промінь», за посиланням, а також за телефоном +380 (99) 914 3111 (Сніжана).

Вартість квитків – 150-300 гривень.

Частина коштів буде перерахована на лікування Мар’яні Пархом’юк, яка має діагноз: Гострий лімфобластний лейкоз.

Тривалість вистави – понад 2 години. Вікові рекомендації – 16+.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ми повністю змінили концепцію гумору» - коміки з «Замку Любарта»
Наступна новина 5 фактів про ЖК «Оріон», які доводять: такого житла більше ніде нема
Останні новини
Схожі новини