Лучан кличуть на роботу в патрульну поліцію: зарплата - від 8 тисяч гривень

Лучан кличуть на роботу в патрульну поліцію: зарплата - від 8 тисяч гривень
Фото: charivne.info

Лучан запрошують стати поліцейськими – триває набір претендентів на роботу в патрульну поліцію Волині.

21 листопада в Луцькому міськомуцентрі зайнятості провели зустріч з 30 безробітними, які шукають роботу, – пише прес-служа Луцької міської ради. 

Представники патрульної поліції у Волинській області розповіли, що кожен кандидат проходитиме тестування, медичне обстеження, перевірку рівня фізичної підготовки та співбесіду з поліцейською комісією. Навчальний курс триває 4 місяці, є можливість кар’єрного зростання та розвитку, соціальний захист, забезпечення сучасним обладнанням та формою. Заробітна плата інспектора патрульної поліції – від 8 тис грн.

До обов’язків входить швидке та ефективне реагування на правопорушення, визначення території для забезпечення публічної безпеки і порядку, здійснення виїзду на виклики громадян по лінії 102, забезпечення безпеки дорожнього руху, надання невідкладної допомоги громадянам, здійснення заходів, спрямованих на розкриття злочинів по гарячих слідах, а також протидія злочинності.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хірург з Волині врятував обличчя атовцю після важкого вогнепального поранення
Наступна новина У Ковелі відкрили сервісний центр для клієнтів «Волиньгазу». ФОТО
Останні новини
Схожі новини