У Ковелі відкрили сервісний центр для клієнтів «Волиньгазу». ФОТО

У Ковелі відкрили сервісний центр для клієнтів «Волиньгазу». ФОТО

На Волині у місті Ковель відкрили центр обслуговування для клієнтів «Волиньгазу».

Близько 40 тис. споживачів газу у Ковелі, та в прилеглих Ковельському, Рожищенському і Турійському районах можуть отримати консультації та сервісне обслуговування у новому форматі, повідомляє прес-служба ПАТ «Волиньгаз».

Ковельське відділення ПАТ “Волиньгаз” стало другим у мережі центрів обслуговування "Волиньгазу", які працюють у форматі "відкритого простору". До цього центр подібного формату відкрили в Луцьку.

Відвідувачів нового офісу консультуватиме 6 менеджерів. Крім консультацій з розрахунками є можливість вирішити питання технічного характеру - це видача технічних умов на підключення до систем газопостачання, узгодження проектної документації, замовлення послуг з технічного обслуговування або ремонту газового обладнання, тощо.

Центр обслуговування клієнтів буде працювати з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00 год, у п'ятницю - з 8.00 до 16.00 без перерви на обід.

Адреса центру: м.Ковель, вул.Степана Бандери, 34 А.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучан кличуть на роботу в патрульну поліцію: зарплата - від 8 тисяч гривень
Наступна новина Прибрати сніг, розчистити замети, звільнити дорогу: «Спец Тех» допоможе
Останні новини
Схожі новини