Лучан просять триматись на відстані від будинків через бурульки та сніг на дахах

Лучан просять триматись на відстані від будинків через бурульки та сніг на дахах

Лучан просять не заходити за межі встановлених огорож біля будинків, а в місцях їх відсутності звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги і снігу на дахах.

Про це повідомляє муніципальна варта на своїй сторінці у фейсбуці.

«У зв’язку з потеплінням та накопиченням великої кількості опадів, трапляються зсуви крижаних наростів з дахів будинків та нависання буруль. Сьогодні на камерах "Безпечного міста Луцька" було помічено значну кількість крижаних наростів та буруль», – повідомляють муніципали.

Також зазначають, що здійснювати очищення дахів та балконів від бурульок мають балансоутримувачі або ж власники будівель.

«Щоб не стати жертвою крижаних наростів, що можуть впасти вам на голову, необхідно не заходити за межі встановлених огорож, а в місцях їх відсутності самому звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги і снігу на дахах. По можливості тримайтеся на відстані 3-5 метрів від будинків та інших споруд. Власникам автомобілів також необхідно обирати безпечні місця для паркування», – додають у дописі.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На яких автошляхах Волині досі обмежено рух через негоду. Перелік
Наступна новина Ніколи не поставлю свій підпис під небезпечною вакциною, - Максим Степанов
Останні новини
Схожі новини