Ніколи не поставлю свій підпис під небезпечною вакциною, - Максим Степанов

Ніколи не поставлю свій підпис під небезпечною вакциною, - Максим Степанов
Максим Степанов

Міністр охорони здоров’я запевнив, що ніколи не допустить реєстрації в Україні небезпечної вакцини від COVID-19. Всіма зареєстрованими в Україні вакцинами міністр Максим Степанов готовий вакцинуватись сам і радити рідним.

Про це він заявив у ефірі одного з українських телеканалів, передає УНН.

“Всі вакцини, які ми будемо отримувати, будуть виключно зареєстровані в Україні: у нас достатньо жорсткі умови щодо реєстрації. Запевняю, як міністр охорони здоров’я не поставлю свій підпис над вакциною, яка є небезпечною. Більш того, можу вам сказати, що вакцинами, які будуть зареєстровані в Україні, я буду сам вакцинуватися і радити всім своїм рідним. Вони всі будуть безпечні”, — запевнив очільник МОЗ.

Міністр Степанов також відзначив, що для українців поки буде доступно чотири ефективні вакцини від COVID-19 різних виробників. Але цей перелік буде розширюватись, адже багато компаній будуть завершувати проміжні результати досліджень і представляти нові вакцинні препарати.

Додамо, міністр Степанов повідомив, що з цього тижня Україна повністю готова до старту вакцинування


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучан просять триматись на відстані від будинків через бурульки та сніг на дахах
Наступна новина За минулу добу на Волині виявили 45 нових хворих. А скільки у Луцьку?
Останні новини
Схожі новини