Лучан закликають перевірити себе та членів сім'ї в електронному реєстрі територіальної громади

Лучан закликають перевірити себе та членів сім'ї в електронному реєстрі територіальної громади
фото ілюстративне, джерело: vesrda.gov.ua

Наразі у Луцьку відбувається формування територіальної громади міста.

Відтак, містян закликають перевірити себе та членів сім’ї в електронному реєстрі територіальної громади міста, – повідомляють у Департаменті «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку».

Для цього необхідно звернутися у ЦНАП міста Луцька, взявши з собою документи на право власності на житло, паспорти всіх зареєстрованих, для неповнолітніх дітей, які не досягли 14-ти річного віку - свідоцтва про народження, будинкову книгу (за наявності).

«За один прихід до ЦНАП ваші дані будуть внесені в Реєстр територіальної громади міста, що в подальшому значно спростить процедуру надання адміністративних послуг, забезпечить надання офіційної інформації, довідок у визначених законом випадках, в тому числі для вирішення питань соціального захисту, питань взяття на квартирний облік, оформлення та переоформлення особових рахунків на житло, приватизації житла, реалізації інших конституційних прав громадян», – зазначають у повідомленні.

Довідково: Реєстр територіальної громади – це сучасна автоматизована база даних, яка створена для спрощення процедури обміну інформацією про реєстрацію місця проживання громадян між органами  влади та забезпечення потреб громади в автоматизації процесів.

Ті жителі, дані яких записані в Реєстрі, зможуть не витрачати особистий час  для отримання різного виду довідок, в тому числі і довідки про склад сім’ї або зареєстрованих осіб у житловому приміщенні/будинку, яку можна буде отримати за лічені хвилини, попередньо замовивши у ЦНАП за номером телефону 777 888.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Куди подінуть старі зупинки з ковельської траси
Наступна новина У Луцьку знайшли підпільну заправку
Останні новини
Схожі новини