У Луцьку знайшли підпільну заправку

У Луцьку знайшли підпільну заправку

Лучанин незаконно торгував пальним.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

В ході досудового розслідування у кримінальному провадженні встановлено, що житель міста Луцька на території одного з приватних підприємств здійснює незаконну діяльність, пов’язану з реалізацією газоподібного палива-пропану невідомого походження. Вказана АГЗС діяла без будь яких дозвільних документів.

Відтак, на території, де здійснювалась нелегальна діяльність, правоохоронці під процесуальним керівництвом прокуратури області провели санкціонований обшук, під час якого виявили та вилучили понад 3 000 літрів скрапленого газу та обладнання для його розливу, зокрема паливно-роздавальний модуль, цистерни. Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить понад 150 тис. грн. На даний час проводяться подальші слідчі дії з метою притягнення винних осіб до відповідальності.

Зазначимо, з початку року викрито та припинено діяльність 9 незаконних АЗС та АГЗС, з незаконного обігу вилучено понад 60 000 літрів пального.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучан закликають перевірити себе та членів сім'ї в електронному реєстрі територіальної громади
Наступна новина Інтернетом гуляє фото Олени Пчілки як світлина зв’язкової УПА з Волині
Останні новини
Схожі новини