Лучан запрошують на масштабне та яскраве сімейне дійство

Лучан запрошують на масштабне та яскраве сімейне дійство

28 травня за доброю традицією у Луцьку відбуватиметься Фестиваль сім’ї.

У понеділок, на другий день Трійці усіх лучан запрошують на масштабне та яскраве сімейне дійство, яке проходитиме в Центральному парку ім. Лесі Українки з 13:00 до 20:00.

Цього року особливістю заходу стане Подружній Челендж. Команда організаторів запропонує подружнім парам пройти 6 кроків до зміцнення сім'ї в інтерактивній формі.

Кожна подружня пара, яка пройшла всі кроки автоматично стає учасником розіграшу сертифікатів на романтичну чи сімейну вечерю від партнерів Фестивалю.

Відважні татусі зможуть позмагатися в силовому конкурсі СУПЕРТАТО з перетягування автомобіля. За коротких 30 секунд кожен чоловік станете Супергероєм для своєї дитини, подарує їй незабутні враження і матиме шанс отримати подарунок.

Для дітей впродовж усього заходу працюватиме зона активного відпочинку: батути, майстерки, конкурси, розваги, велетенські мильні бульбашки та ін.

На сцені Фестивалю:
RULADA – популярна співачка, автор, композитор, зоряний педагог по вокалу, засновник унікальної авторської школи різножанрового вокалу ImproviNation, є номінантом ряду престижних музичних фестивалів і премій: Х-фактор, Хіт-конвеєр 2016, Українська пісня, YUNA та ін.
Олександр та Віта Ліванцови – автори українського сімейного хіта «Моя сім'я», композитори, автори пісень, переможці конкурсу «Християнська пісня року»;
Сергій Рибак – композитор, джазовий виконавець, засновник Християнської естрадно-джазової школи «Тритон» в Луцьку та в Києві;
• Подружні конкурси, ігри;
• Подарунки для переможців від спонсорів.

Читати також: У Луцьку шукатимуть таланти для знаменитого фестивалю


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні можуть закрити 155 торгових центрів та 30 лікарень
Наступна новина У Кабміні розповіли, коли визначаться із цінами на газ для населення
Останні новини
Схожі новини