Лучани нарікають на відсутність 14-ї маршрутки (ВІДЕО)

Лучани нарікають на відсутність 14-ї маршрутки (ВІДЕО)

На відсутність автобуса № 14 нарікають лучани. Маршрутка, яка мала б сполучати мікрорайони ЛПЗ та вулицю Львівську із 3-ю поліклінікою, не їздить за графіком.

Про це йдеться у сюжеті "Волинського телебачення".

Зі слів мешканців та працівників медичного закладу,  вони змушені їздити з пересадками. Адже автобуси за 14-м маршрутом курсують лише зранку. Люди зібрали дві сотні підписів із зверненням до міської влади вплинути на ситуацію.

«Зібрано понад 200 підписів лучан, які просять у міської влади аби маршрут їздив згідно графіка. І в той день коли було занесено зверення у міську раду, то на 1 день маршрут пустили, далі автобус знову перестав курусувати у другій половині дня», – коментує помічник депутата Луцької міської ради «свободівець» Андрій Білан.

Однак міська влада не може вплинути на вирішення проблеми із перевезенням пасажирів на 14 маршруті, а керівник ЛПЕ Володимир Пуц повідомляє, що цей маршрут є невигідним.

"Маршрут невигідний. Всі перевізники від нього відмовилися. Скільки подавали на конкурс, конкурс не відбувався у зв'язку відсутністю перевізника. Як правило ця робота дісталася нам. За оборотний рейс 8 пасажирів. Самі розумієте які сьогодні ціни на дизпаливо та деталі", - повідомляє директор Луцького підприємства електротранспорту Володимир Пуц.

Підприємство ЛПЕ повідомило відділ транспорту Луцької міської ради про розірвання умов договору перевезення пасажирів, тому конкурс на цей маршрут оголосять 5 березня, прийом документів до 16 лютого, про це у телефонному коментарі повідомив начальник управління транспорту Луцької міської ради Віктор Кукішев.

"Луцьке підприємство електротранспорту подало заяву на розірвання умов цього договору включно з 31 маршрутом. Ці два маршрути виставлені на конкурс, який відбудеться 5 березня", - прокоментував чиновник.

Словом, чи знайдеться бажаючі перевізники на 14 маршрут дізнаємось згодом, однак якщо від нього відмовляється комунальне підприємство, а попередньо перевізника знайти на цей маршрут не могли, значить є великі сумніви, що жителі мікрорайону ЛПЗ та Львівської матимуть маршрут 14 до поліклініки №3 та військового госпіталю.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині відремонтують спортивний майданчик за 300 тисяч гривень
Наступна новина Волинський фотограф показав всю красу цьогорічної зими. ФОТО
Останні новини
Схожі новини