Вартість пологів, проїзд у тролейбусах і закиди педагогам: топ-теми виконкому Луцькради

Вартість пологів, проїзд у тролейбусах і закиди педагогам: топ-теми виконкому Луцькради

Яка вартість пологів у Луцьку,  скільки вартуватиме проїзд в тролейбусах та хто звинувачує педагогів в самоуправстві - головні теми чергового засідання виконавчого комітету Луцькради.

Першим до трибуни підходить головний лікар Луцького пологового будинку Михайло Токарчук, – йдеться в сюжеті Сфера-ТВ.

Медик каже, народжуваність росте, персоналу вистачає, умови для роботи створені. Нюанс лише один, майже 50% жінок-породіль до пологового їдуть з районів.

З бюджету грошей на нелуцьких породіль не виділили.  Відтак, каже Михайло Токарчук, всі хто приїжджає з районів окремо сплачують за отримані послуги до лікарняної каси. Щоправда про вартість таких пологів, медик чомусь волів промовчати.  

Від народжуваності до вартості проїзду. З двох до трьох гривень відтепер вартуватиме квиток у тролейбусі. І це не просто забаганка заробити на людях більше, каже директор ЛПЕ Володимир Пуц, а необхідність.

І підсумовує, що громадські обговорення з цього питання відбулись, тож зважаючи на всі фактори просить виконком проголосувати «ЗА». Щоправда, збори, які посадовець назвав громадськими обговореннями, назвати такими важко, адже тоді на ЛПЕ зійшлись посадовці міськради, працівники підприємства та ЗМІ. Фактично з пересічних лучан туди потрапив один активний чоловік.

Хоча, імітацію того ,що когось з громади таки мали привезти тоді зробили, вишикувавши перед входом кілька маршруток, які нібито чекали бажаючих взяти участь в обговоренні, та на жаль не дочекались. Однак члени виконкому вислухавши доповідача, голосують, тим самим затвердивши новий тариф – 3 гривні.

Читайте також: У Луцьку подорожчав проїзд у тролейбусах

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Волинські новини» вчергове викривили інформацію, сказану керівництвом облдержадміністрації
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 21 червня
Останні новини
Схожі новини