Лучани Роман Бондарук і Людмила Штогрина пробігли престижний світовий напівмарафон. ФОТО

Лучани Роман Бондарук і Людмила Штогрина пробігли престижний світовий напівмарафон. ФОТО
Джерело фото: Фейсбук

Лучани Роман Бондарук і Людмила Штогрина взяли участь у щорічному Амстердамському марафоні, який відбувся у неділю, 21 жовтня у столиці Нідерландів.

Роман Бондарук і Людмила Штогрина бігли напівмарафон – 21, 2 км. Роман пробіг відстань за 1 годину 50 хвилин, Людмила – за 2 години 15 хвилин.

«Враження неймовірні. Класна атмосфера, позитивна синергія 15-ти тисяч учасників, бездоганна організація», – поділився Роман Бондарук.

«Люблю, коли вдається втілювати задумане, нехай навіть і ціною неймовірних зусиль і важкої праці над собою. Прикольне хоббі вимальовується», – написала у Фейсбуці Людмила Штогрина.

«Взяли участь тому, що такі спортивні заходи – це найкращий спосіб перевірити результати праці над собою», – пояснив бажання взяти участь у змаганні Роман Бондарук.

До слова, він двічі брав участь у Луцькому напівмарафоні.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Депутат з Луцька взяв «бронзу» на Чемпіонаті світу із самбо

Як відомо, Амстердамсьский марафон – один з найпопулярніших у Європі, він входить у десятку світових. У ньому щороку бере участь близько 15 тисяч учасників. Марафон проводиться регулярно з 1975 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині жінка «купила» у шахраїв цибулі на 50 тисяч гривень
Наступна новина У Луцьку на ринку виявили 70 літрів «сурогату». ФОТО
Останні новини
Схожі новини